OVER GARSTHAGEN

Garsthagen is een bedrijf wat ruim 55 jaar bestaat en van familie naar familie door gegroeid is. In 1998 hebben wij, Jack en Monique Hulsbosch, de zaak overgenomen. We zijn een gerenommeerd bedrijf in Projecten en Woninginrichting. Ons bedrijf is zeer flexibel en in overleg met de opdrachtgever bereid tot iedere gewenste oplossing te komen.

Inmiddels heeft Garsthagen een indrukwekkend portfolio opgebouwd. Zowel nationaal als internationaal heeft Garsthagen verscheidene soorten ondergronden bewerkt tot mooie imposante vloeren. Bekijk nu onze projectpagina om een indruk te krijgen wat voor soort projecten Garsthagen heeft afgehandeld. Wij zijn nu bijna 15 jaar verder en moeten met onze tijd meegaan en weten dat we via de website onze relaties en toekomstige relaties kunnen voorzien van ons portfolio, en een goed advies en service.

Wij werken uitsluitend met kwaliteit producten en kunnen voor onze ondervloeren altijd op de expertise van Unipro rekenen. Zelfs is het mogelijk om op onze projecten een garantie verklaring te geven. Voor ieder vloer advies op maat kunt u bij ons terecht.

 

Familie Garsthagen is ruim 55 jaar geleden begonnen met een kraam op de markt. sinds 1998 staan Jack en Monique Hulsbosch aan het roer.