Zorgcentrum Dorpsveld bestaat uit een woongedeelte en een verzorgingsgedeelte. Dit betekent dat inwoners het centrum niet hoeven te verlaten als er geestelijke of lichamelijke klachten zijn. Zorgcentrum Dorpsveld biedt 55-plussers zestig comfortabele servicewoningen, daarnaast heeft het centrum twintig ruime luxe serviceflats speciaal voor ouderen die zorg nodig hebben. Zorgcentrum Dorpsveld verlangt een actieve sfeer te creëeren met een veeltal activiteiten gericht op energieke 55-plussers.

Garsthagen heeft voor Zorgcentrum Dorpsveld de gang opgeknapt, die een ondervloer van zand en cement had. Deze ondervloer is voorgestreken met Uzin PE 360 uniprimer. Uzin PE 360 is een oplosmiddelvrije dispersievoorstrijk, dat zowel gebruikt kan worden op wanden en vloeren, en dus breed inzetbaar is. Garsthagen heeft Uzin PE 360 gebruikt op de vloer als een voorbehandeling voor vochtongevoelige ondergronden waarop lijmwerkzaamheden verricht moeten worden.

Hierna is de vloer geëgaliseerd met Uzin NC 160 projectegaline, wat een hoogwaardige uitvlakmassa is. Het is een vloeiende uitvlakmassa speciaal voor diktes tot 10 mm. De NC 160 heeft een snelle werking omdat het product snel doorhardt. Het is geschikt voor vlakke, legbare vloeroppervlakken die dienen als basis voor nagenoeg alle soorten bedekkingen of coating. Daarnaast is NC 160 een krimp- en spanningsvrije projectegaline.

Garsthagen heeft de vloer afgewerkt met Forbo Marmoleum Real. Deze vloeren van Forbo zijn de elite binnen de collectie en geven een sterk marmereffect, met verscheiden tinten en heldere kleuren.