Garsthagen werkt niet alleen binnen de Nederlandse grenzen. Audio Nova is een retailketen gespecialiseerd in hoorapparaten en toebehoren, gevestigd in Brugge (België). Het is de internationale tak van de Nederlandse Schoonenberg Groep. De winkel heeft een moderne/futuristische uitstraling en belichting. Om het interieur af te maken is Garsthagen ingehuurd om de vloer af te werken.

De vloer in de winkel van Audio Nova bestaat uit verschillende typen vloer zoals hout, plavuizen en beton. Deze vloeren zijn alledrie behandeld met twee voorstrijkmiddelen van Unipro. De eerste is PE 400.

PE 400 is een vochtisolerende voorbehandeling, het voordeel van dit voorstrijkmiddel is dat het relatief snel droog is. Daarnaast is het een oplosvrij middel en heeft het een hoge dampdichtheid.

Het tweede voorstrijkmiddel PE 280 carbon is een oplosmiddelvrije, zeer emissie arme, gebruiksklare zeer sneldrogende dispersievoorstrijk. PE 280 wordt gebruikt voor gladde en dichte ondergronden.

Hierna wordt de vloer geëgaliseerd met een krimp- en spanningsvrije egaline de NC 115. Als afwerkvloer is de Taralay Uni Comfort PVC van Gerflor toegepast. Dit is een akoestische heterogene vloer speciaal voor intensief gebruik. Daarnaast heeft het een slijtagelaag van 100% PVC welk zorgt voor een optimale duurzaamheid.

Garsthagen heeft als vloerbedekking gekozen voor de Lano Zen en de Matros Saga. Beiden hebben een warmtedoorlaatweerstand en een geluidsdempend vermogen, wat van belang is in een speciaalzaak voor hoorapparaten.